Post by tomfomarycti on Feb 8, 2022 20:38:50 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több primogem ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
Minden alkalommal, amikor új szintet kezdek, kiszállok a játékból
A legrosszabb játékalkalmazás, nincs funkció
Jó játék, de csak NAGYON sok hirdetés, például szó szerint talán 10 másodpercnyi játék minden szinten, csak azért, hogy egy újabb 15/30 másodperces pluszt leülhessünk, az is túl sok minden egyes szint után
Csodálatos játék magas grafikával Imádom ezt a játékot Nincs több szó erre a játékra. 🤘🤘🙂🙂.
Túl sok hirdetés. Eltávolítva..
Subway Kiddy Run- Escape From School 3D Race 街機 uuu
Készítsd el ezt a tésztát . Ez a játék nagyon isteni köszönöm 🙂🙂☺️🙂
Jó a játék de azért adok két csillagot mert könnyen játszható és ezért könnyen megunom
Imádom ezt a játékot, állandóan nézem a meccseket és ha lehetne akkor végtelen csillagot adnék rá.😛😛😏👍👍👍👍👍
Nagyon szeretem ezt a játékot, sok kiegészítést tartalmazhat, ami nagyon bosszantó, ezért folytatni fogom ezt a játékot, hogy magasabb szintet kapjak.
Reklámok folyamatosan
Ez egy nagyszerű játék, de olyan játékosnak kell lennie, aki gyorsabb, mint a többi játékos
Folyamatosan ugyanazt kapom, ami annyira bosszantó
Jó volt az első 10 szinten, nem voltak hirdetések, majd a fellendülés után minden szint után = a hirdetések megtartják a hirdetéseket, megtartják a játékot
Nagyon szép játék, de a szintek szimulációs problémát jelentenek
Szeretem!! KELL arra a képességre, hogy videót mentsek ki néhány célomról.
fociiiiiiiiiiiiiiii!🙃😕😕😕😕😕😕 jé
Most kezdtem el játszani, de eddig szórakoztató. Valószínűleg minél többet játszom, annál magasabb értékelést adok.
jobb, mint a gólhős, de ezek a hirdetések rohadt át
Játszhatatlan a sok reklám miatt erre a játékra szánt időm 75%-a reklám nézéssel megy el és az a gáz hogy egyáltalán nem túlzo! Undorítóan sok a reklám!
Soccer Super Star -Piłka nożna Sport vthp
Azt hiszem, hagyniuk kellene, hogy kiválasszák a számot, és azt mondom, hogy engedjék testreszabni a saját karakteredet, nem pedig az összes dolgot a karakteredhez
Rengeteg reklám tisztességes játék, de a hirdetéseket kétszer többet nézi, mint amennyit játszik
Nagyszerű játék, szórakoztató játék. Kár, hogy nem tudod visszaállítani a fejlődésedet. Túlléptem a 100-as szintet, de újra kellett indítanom, mivel új telefonom van. Ezt javítani kell
Hirdetés hirdetés után. Minden lvl után van rád váró hirdetés.
Nagyo jo játék de egy gond van a táskát ritkán kapunk a játékban
Nincs sarok és felülvizsgálat. BTW ez a játék jó volt 😊
Jó játék és érdekes játék 😎😎😎ez egyszerű és érdekesebb. Élvezetes és élvezetes játék volt. Könnyű szeretni és könnyen szerezni a célokat 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 biztosítsatok továbbra is ilyen játékokat😎😎😎😎😎😎
Túl sok hirdetés
Booooooring!
Túl sok hirdetés. 3 perc alatt 5 hirdetést láttam. És hosszú hirdetések, ahol 15 másodpercet kell várnom, hogy kihagyjam. 5 perc múlva távolítsa el.
Minden egyes játékmenet után reklám. Értem, hogy valamiből meg kell élni, de ez azért már sok
A játék jó, de a grafika rossz, és sok a hirdetésük
Remek ötlet, egy egész játékot szeretnék, nem pedig minden játék után egy reklámmal visszaállítani. Visszajövök, ha nem teszed tönkre a játékot hirdetésekkel.
Soccer Super Star Sporta spēles nlu
Minden meccs után egy hirdetés bosszantó. Tételezzük fel, hogy a fenntartásához pénzügyi támogatásra van szüksége. Összességében rendben van!!
Ez egy nagyszerű játék, kivéve, ha minden percben megszakít egy hozzáadás, például tudom, hogy így keresed a pénzt, de ez addig a pontig tart, amikor nem tudsz befejezni egy szintet anélkül, hogy nem nézel meg 2 vagy több hozzáadást, mint amilyen esélyt ad nekünk a játékra és élvezd még jobban a játékot
Remek játék, MINDEN JÁTÉK UTÁN cserbenhagytak a hirdetések. Nincs lehetőség még fizetni a hozzáadások eltávolításáért. Törölve.
Teljesen szemét, tele reklámokkal. Megkapjuk a hirdetést, hogy pénzt termeljen, de ez elfogadhatatlan.
A játék önmagában jó, de néhány hozzáadott elem rendkívül megfelelő.
Jó játék, de az előzményemet valahol felhőbe kell menteni. Kaptam egy új készüléket, és újra az első szintről kellett kezdeni🤷
Ez egy jó játék, de minden meccs körülbelül 5 másodpercig tart, és MINDEN meccset hirdetés követ! Talán 10 játékonként 1 hirdetés, de egyelőre eltávolítom :-(
Fantasztikus alkalmi játék! Az utazási időm a vonaton mindig lefoglalt.
Középszerű élmény, nincs kezelőszerv, csak csúsztassa az ujját a rúgáshoz és passzoláshoz. Sok hirdetés.
Szórakoztató játék, TÚL SOK HIRDETÉS Összességében ez egy 5 csillagos játék, de a tutorial lvls után minden lvl után van egy kötelező hirdetés, így több időt töltesz a hirdetések nézésével, mint a játékkal. Kár, hogy tényleg tetszik ez az 1, ideje eltávolítani
Ez egy csodálatos játék, a szintem 2040, és nem tudom folytatni ezt a játékot, és várom az utolsó frissítés folytatását.